Laatste berichten

Rooiwerkzaamheden

Na lange tijd weer een nieuwsbericht op onze website! We kunnen terug kijken op een van de beste zomers van de afgelopen jaren. Het weer was veelal goed en het dorsen van het graszaad en de tarwe is voorspoedig gegaan. Ook het persen van het stro leverde gelukkig geen problemen op. Bijkomend voordeel was dat de prijs natuurlijk ook goed is, alhoewel de kilo\\\\\\\'s soms tegenvielen.

Momenteel zijn we druk bezig met het rooien van de laatste zaaiuien, de aardappelen en de suikerbieten. Ook gaan we binnenkort weer in de cichorei beginnen. Onze \\\\\\\'oude\\\\\\\' Dewulf aardappelrooier uit 2012 is dit jaar vervangen door een gloednieuw exemplaar. Net als de andere machine van 2011 is deze op veel punten sterk verbeterd en ligt er onder de motorkap een Tier 4 Scania motor. Tot nu toe zijn de rooiwerkzaamheden voorspoedig gegaan. Hopelijk blijft dit zo!

Allemaal een succesvol en veilig oogstseizoen toegewenst! Foto\\\\\\\'s van de nieuwe aardappelrooier volgen binnenkort!

Foto's bij dit bericht:

De nieuwe Dewulf Kwatro...De nieuwe Dewulf Kwatro...De nieuwe Dewulf Kwatro...De nieuwe Dewulf Kwatro...De nieuwe Dewulf Kwatro...Suikerbieten rooien...